Преминете към основното съдържание

Кои са любимите ни аксесоари от ревюто на Saint Laurent?

...и няколко добри попадения за Хелоуин
© ImaxTree

Лого вместо токче

© ImaxTree

Намират място в сърцето още от първия миг, в който ги видите. Може би най-необичайните, но носими обувки за новия сезон показа именно Saint Laurent. Изглеждат като класически обувки: черни, кожени и семпли. Но токчето променя всичко.

Обици

© ImaxTree

Вакарело бе пестелив и показа съвсем малко аксесоари в колекцията за новия сезон на Saint Laurent! Чанти изобщо не видяхме. Освен токчета, с формата на логото видяхме още брошки и обеци. Особеното в обиците – сякаш една на друга са в противовес: асиметрия и екстрадължина. Кожа, плат, камъни – обиците на Saint Laurent са като произведения на изкуството.

Рокля с голи гърди

© ImaxTree

Дреха, незабравима сама по себе си. Тази дреха, колкото и да е странно, не е откритие на Антъни Вакарело. Тя не е препратка дори към работите на Еди Слиман. Тя е „рожба“ на самия Сен Лоран. Последният показа този модел, оголил едната гърда, през пролетта на 1990 г. А Еди Слиман я възроди през 2015-та. Сега е ред на Антъни Вакарело.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser