Преминете към основното съдържание

Кои са момичетата на новия Бонд?

Кадри от снимачната площадка разкриват визията на Леа Сейду и Моника Белучи
Моника Белучи по време на снимки
Моника Белучи по време на снимки

Преди да дочакаме датата 6 ноември, когато новият филм за Джеймс Бонд СПЕКТЪР ще е на екран, вниманието ни няма как да не се спре върху Леа Сейду и Моника Белучи. Още повече тези две момичета на Бонд в компанията на режисьора Сам Мендес.

Самият Мендес споделя: „в СПЕКТЪР и двете дами около Бонд са обвити в мистерия и притежават голяма дълбочина, а затова са нужни фантастични актриси”. Героинята на Сейду е лекар, „много интелигентна и много чувствителна...” според актрисата. „Тя е италианска вдовица с много тайни,” описва ролята си във филма Моника Белучи.

Какво предстои да видим в новия филм СПЕКТЪР:

Загадъчно послание от миналото на Бонд го изпраща на лична мисия в Мексико Сити, а впоследствие и в Рим, където среща Лучия Шарра, красивата и забранена вдовица на скандално известен мафиот. Бонд прониква на тайна среща, където разбира за съществуването на зловеща престъпна организация, известна под името СПЕКТЪР.

Междувременно в Лондон, Макс Денби (Андрю Скот), новият директор на Центъра за национална сигурност, подлага на съмнение действията на Бонд и значението на оглавяваното от М (Ралф Файнс) MI6. Бонд тайно вербува Мънипени (Наоми Харис) и Кю (Бен Уишоу), които да му помогнат да открие Маделин Суон (Леа Сейду), дъщерята на неговия отколешен враг г-н Уайт (Йеспер Кристенсен), който може да се окаже ключът към разкриването на СПЕКТЪР. Като дъщеря на наемен убиец, тя разбира Бонд по-добре от мнозина други. Приближавайки се все повече до сърцето на СПЕКТЪР, Бонд открива смразяваща връзка между себе си и врага, когото търси, изигран от Кристоф Валц.

Сам Мендес се завръща като режисьор на СПЕКТЪР, а Даниел Крейг се превъплъщава в ролята на Агент 007 за четвръти път.

Леа Сейду в кадър от филма СПЕКТЪР

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser