Преминете към основното съдържание

Кои са най-красивите коледни базари в Европа?

Първите дни на декември са точният момент, за да посетите традиционните коледни базари в централна Европа или да си подарите кратко пътешествие до някоя от 8-те дестинации, които сме ви подготвили
© iStock

Ето, че минусовите темеператури вече са тук, а с тях мигновенно в съзнанието ни изкача само едно: Идва Коледа! Един от най-красивите празници е момента, който ни сплотява и ни кара да искаме да прекараме повече време със семейството и най-близките. За това ние имаме страхотно предложение, ако сте почитатели на Коледния дух, обичате да пътувате и не се плашите от минусовите температури. 

Стегнете багажа си и си подарете кратко предколедно пътешествие в Европа. Това може да е перфектният Коледен подарък за вас и вашето семейство, като дълъг уикенд е напълно достатъчен, за да се разнообразите, да направите страхотен Коледен шопинг и да изпиете чаша греяно вино, посещавайки някой от традиционните Коледни базари на големите европейски градове. Сигурни сме, че атмосферата ще ви зареди с много настроение, а подобна почивка е подходяща за всяка възраст.

Коледните базари са неизменна част от зимния облик на големите европейски градове, а в галерията от снимки ще откриете 8 от най-добрите: 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser