Преминете към основното съдържание

Кои са най-актуалните аксесоари за лято 2020?

Галерия

Аксесоарите са важна част от стайлинга ни и няколко от тях могат коренно да го преобразят, ако са комбинирани правилно. Понякога дори едно бижу може да промени целия тоалет. Точно затова решихме да съберем на едно място най-актуалните аксесоари за лято 2020, които трябва да притежавате.

Започваме със сандалите, комбинирани с чорапи. Табу или не, това съчетание става все по-ефектно. Вие какво мислите? Anna Sui, Bora Aksu, Rocha, Burberry и Kors му се довериха и доста от моделите им дефилираха, обути точно така.

Очевидно това лято ни изненада с много неща, които не очаквахме. Не говорим само за извънредното положение, в което неотдавна се намирахме, но и за непредсказуемостта на модата и метаморфозата на един от най-любимите ни аксесоари - шалът. Той замени диадемата и помогна на прическата ни да изглежда още по-добре. Celine, Annakiki и Dolce&Gabbana ще ви покажат как го носим сега.

Най-топлият сезон е придружен и от много слънце. Шапките с периферия са тук, за да ни предпазят и да внесат доза елегантност. Те са и най-важният аксесоар, който трябва да вземем с нас на плажа. Моделите на Celine, Chanel, Armani и Ferretti ни вдъхновиха и сме сигурни, че ще направят същото и с вас.

Щом заговорихме за слънце, няма как да не споменем и големите слънчеви очила, които определено привлякоха погледите ни. Boss, Dior, Elie Saab и Fendi показаха на подиума разнообразие от форми и детайли. Лятото е непредсказуемо, но ни дава и много свобода. Точно затова ни подтиква да експериментираме с различни комбинации.

Разбира се, че няма да забравим чантите - най-добрите приятели на всяка от нас. Лято е! Нека цветовете бъдат ярки и смели. Колкото повече са те, толкова повече настроение излъчват. Изпъкнаха моделите на Acne, Coach, De La Renta и Versace. Накараха ни да се усмихнем и да извадим най-веселата чанта от гардероба.

Отворете галерията ни и нека да се разходим по подиума, но заедно с най-актуалните аксесоари за лятото.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser