Преминете към основното съдържание

Кои са най-актуалните десени за лято 2020?

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Лятото е сезонът на свободата, защото ни позволява да носим повече цветове, разнообразни принтове и ни подтиква да пробваваме всякакви комбинации. Но кои са най-актуалните десени? Подиумът бе залят от точки, флорали, леопардови и зебра принтове, които ни вдъхновиха и ни накараха да разнообразим летния ни гардероб. Визиите, които сме ви подготвили са творение на Burberry, Dolce&Gabbana, Herrera, Kors и McQueen.

Зебра принтът триумфира с елегантност и класа. Причината за това е класическата комбинация от цветове - бяло и черно, които никога няма да излязат от челните позиции на тренди класациите ни. Белият цвят е хармоничен и ни помага да бъдем по-спокойни, а черният се асоциира с високи амбиции, увереност и с много силен характер.

Леопардовите десени по нищо не отстъпват на зебрата и застават заедно с нея на първо място, когато говорим за животински принтове. Те отново са тук, с цялата си екстравагантност, за да разбият за пореден път мита, че са кичозни и че показват липса на стил. Забелязахме и че леопардовият десен не е представен само от типичните цветове на кафявата гама, които сме свикнали да виждаме. Сега те са по-разнообразни и по-ефектни, попаднахме дори и на червени и зелени фешън находки. Не се колебайте да експериментирате с визията си, а се впуснете във вълнуващо модно приключение.

Кой каза, че точките са демоде? Забравете за това! Какво точно символизират те? Свързват се с безкрайността, с живота и с женската сила. С други думи, ако вмъкнете в стайлинга си актуалния за сезона точков десен, това ще бъде знак, че притежавате силна женска енергия. Начинът, по който се обличаме, говори много за характера ни. И именно външният ни вид създава първоначалното впечатление у околните за нас. Точките се срещат най-често при роклите, но ги видяхме и върху блузи и панталони. Дизайнерите за пореден път ни доказват, че старите тенденции не изчезват, а само се трансформират, за да станат още по-впечатляващи и вдъхновяващи.

Най-летният и зареждащ стайлинг е този с флорали. Това е и възможност да изразим любовта си към цветята и към природата. Влюбихме се в роклите с флорални десени, веднага щом ги видяхме. Те са must have и определено са елегантни, нежни и са едни от най-ценните модни придобивки.

Отворете галерията ни и се пригответе да отпътуваме заедно към Страната на цветята, заедно с флоралите. Зебрата и леопардът ще ни отведат на вълнуващо сафари приключение, а точките ще ни върнат назад във времето, за да си припомним ретро стила.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser