Преминете към основното съдържание

Кои са най-актуалните десени за сезона?

Галерия

Събрахме на едно място най-актуалните принтове за сезона, а визиите, които ще откриете в галерията ни, са от колекции есен-зима 2020/2021 на Balmain, Celine, McQueen, Tom Ford, Valentino и Versace. Те отново ни впечатлиха с любовта си към детайлите и с креативните комбинации, на които залагат, за да сътворят ефектен стайлинг.

На първо място в нашата тренд класация поставяме карето, тъй като то е символ на класическата елегантност, която не избледнява, без значение от новите тенденции и от смяната на сезоните. Втора позиция заемат флоралите, които дори и през зимата ни зареждат с много положителна енергия и с пролетно настроение. Последвани са от леопардовия принт, който отдавна разби стереотипите, определящи го като кичозен и белег, олицетворяващ лошия стил. С подходящите съчетания той е супер елегантен и привлича вниманието, защото се откроява с увереност и сексапил.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser