Преминете към основното съдържание

Кои са най-добре облечените звезди на CFDA FASHION AWARDS?

Галерия

Церемонията за наградите на Съвета на модните дизайнери на Америка CFDA привлече вниманието ни и тази година. Едни от най-красивите тоалети носеха Аня Тейлър-Джой, Киара, Зендая, Дрю Баримор, Рейчъл Зеглер, Емили Ратайковски, Нина Гарсия, Карли Клос, Вера Уанг и Клои Госелин. Може да ги разгледате в галерията ни.

За дизайнер на годината за мъжката мода бе обявен Кристофър Джон Роджърс от Christopher John Rogers. Наградата за дамска мода отиде при Емили Боде-Ауджла от Bode. За най-големият майстор на аксесоари в САЩ бе избран Тефлар Клеменс от Telfar, а за изгряващ дизайнер на Америка - Едвин Томпсън. За международен дизайнер на мъжка мода бе отличена Грейс Уолс Бонър от Wales Bonner, а за дамска мода - Демна от Balenciaga.

Без съмнение всички погледи обра Зендая, отличена за модна икона. Тя се появи в червен комплект от две части на Вера Уанг, включващ много къс топ и ефектна пола с буфан ефект в горната част.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser