Преминете към основното съдържание

Как да изберем най-добрите дамски обувки?

Без значение дали сте в търсене на есенни, пролетни, летни или зимни дамски обувки, отделните видове са изключително разнообразни и стилни. И тук настъпва объркването от това, кои са най-добрите маркови луксозни модели. В следващите редове се надяваме да успеем малко по-добре да ви ориентираме и улесним в избора, а също така да ви насочим как да ги съчетавате и как да изберете правилния размер спрямо крака ви

Какви дамски обувки да си закупите

Когато сте на пазар или в търсене на подходящите за вас дамски обувки онлайн, трябва да вземете под внимание определени критерии, които в крайна сметка ще улеснят избора. Например, трябва да определите на първо място какъв е сезонът, през който ще ги носите: пролет, есен, лято или зима? На следващо място е редно да се замислите над това, дали те ще са маркови и луксозни, или всекидневни, официални, домашни.

При есенно-пролетния сезон,белите маратонки или кецовете са отлично решение за всекидневно носене или спортуване. През лятото, за повече прохлада, може да се насочите и към сандалите на платформа или балеринките. Дамските обувки на ток са предимно предназначени за посещение на официални събития и мероприятия, фирмени събирания или делови срещи.

Как да изберете правилния размер

Тъй като вече всеки производител на дамски обувки има собствен стандарт за номерация, за хората стана по-трудно да определят кой всъщност номер носят. Днес много търговци осъзнаха това и веднага предприеха конкретни стъпки в тази посока, публикувайки специална таблица с отделните размери и дължина на стъпалото, на което отговарят техните модели. Така потребителят има възможност от разстояние да определи своя размер.

Ето как става това:

Вземете лист хартия или правоъгълен картон, на който да стъпите с бос крак;

С молив очертайте внимателно стъпалото си;

С линийка измерете дължината на стъпалото, като започнете от най-дългия пръст и достигнете до петата в нейната най-крайна точка.

Получената стойност сравнете с таблицата от търговеца или нейната приблизителна стойност и ще разберете на кой номер съответства крака ви за харесаните от вас дамски обувки. Саветваме ви да направите измерването привечер, когато краката ни са леко подути.

Как да съчетавате обувките с тоалета си

За постигане на перфектен и завършен тоалет трябва да обърнете внимание на добрата комбинация на дреха, аксесоари и обувки. Когато става дума за цветово съчетание, ние съветваме да прибегнете към класическите нюанси, като бялото, черното, сивото. Те са универсални и се комбинират добре с всички други цветове дрехи, без значение дали става дума за панталони, дънки, блузи и други. При избора на чанта и обувки, вече не е необходимо да следвате правилото, че те трябва да са в еднакъв цвят. Бъдете смели и креативни и комбинирайте според настроението си.

Още по етикети

обувки , дамски обувки
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser