Преминете към основното съдържание

Кои са най-подходящите десени за сакото ни?

Галерия

Сакото е must have всеки сезон, точно затова насочваме вниманието си специално към него. Винаги ни е под ръка. С него всеки тоалет изглежда елегантно, включително и ако носим джинси и маратонки. Balmain, Boss, Chanel, Dolce&Gabbana, Drome и Etro ще ви покажат отблизо най-красивите си модели от колекции пролет-лято 2021. С какъв принт е любимото ви сако? Ще обърнем внимание на топ три - изчистен, флорален и каре.

Ако сакото ви е в един цвят, е трудно да сгрешите при комбинациите с него. Класика! Дава ви свобода и може да използвате изцяло капацитета на креативното си фешън мислене. Играта с цветове е винаги забавна. Такъв тип сако е изключително подходящо за офиса, защото изразява професионализъм и увереност.

Поддръжник на класиката е и карето. То е сред най-предпочитаните десени, щом става дума за сако или цял костюм. Класическата елегантност е необходима, особено на работното място. Но понякога може и да експериментираме, разбира се.

За повече настроение и положителна енергия избираме флорален принт. Него можем да го носим навсякъде и сме сигурни, че ще бъдем повод за много усмивки. Пренасяме цветята в облеклото си, все пак е лято.

Все по разпространена става и логоманията. Любима на Balmain. А на вас?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser