Преминете към основното съдържание

Кои са номинираните за VMA на MTV за 2019 г.

Ариана Гранде, Тейлър Суифт, Били Айлиш и Lil Nas X с най-много номинации за VMA наградите тази година
© Getty

Ариана и Тейлър делят първото място с по десет номинации. Категориите в които откриваме имената им са: „Видео на годината“, „Песен на годината“, „Най-добър попизпълнител“, „Най-добра кинематография“... Всичко това е в чест на видеото „thank you, next” от Ариана и видеата „ME!” и „You Need to Calm Down" на Тейлър.

Непосредствено след тях се нарежда Били Aйлиш, която е един от тазгодишните новаци на VMA наградите, с девет номинации, Lil Nas X – осем и Холзи, с шест.

Номинираните артисти на годината са Ариана Гранде, Били Айлиш, Карди Б, Холзи, Джонас Брадърс и Шон Мендез.

Тазгодишните награди включват и нова категория „Най-добър К-поп“, номинация за която получи групата BTS за хита им „Boy With Luv”.

Междувременно, артистите борещи се за видео на годината са Гранде с “thank u, next”, Били Айлиш с “bad guy”, Тейлър Суифт с “You Need to Calm Down”, Lil Nas X с “Old Town Road”, Джонас Брадърс със “Sucker” и 21 Savage в колаборация с J Cole с песента им “a lot.”

MTV VMA 2018

Галерия

MTV VMA 2018

Снимки: Getty

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser