Преминете към основното съдържание

Кои са победителите в Играта „Какъв е новият френски маникюр?“

Вижте наградите от SNB Professional

Играта на elle.bg и SNB Professional „Какъв е новият френски маникюр?“ приключи. Имената на тримата участници, дали верен отговор, са известни. Това са:

#1. Потребител mils с публикуван коментар на 14.05.2016 г. в 11:11 ч.

#2. Потребител siana16 с публикуван коментар на 12.05.2016 г. в 14:13 ч.

#3. Потребител vilimilenkova с публикуван коментар на 11.05.2016 г. в 14:36 ч.

Всеки от тях получава награда, комплект, който включва: Заздравител, основа топ 15 мл на SNB Professional, Лак за нокти Ангел 15 мл на SNB Professional, Лак за нокти Нели 15 мл на SNB Professional, Масло за здрави нокти Медно 15 мл на SNB Professional, 365 Крем за ръце със сок от арония 100 мл на SNB Professional, Полираща пила визитка. 

Молим тримата печеливши да се свържат с нас по мейл на info@elle.bg в рамките на една седмица. За да получите наградата си, в мейла посочете контакт за връзка: имена, адрес и телефон. 

Честито на печелившите! На всички останали благодарим за участието!

Хубавата новина е, че може да продължите да участвате и да се борите за още награди. Стартираме втора ИГРА с SNB Professional, която вече е активна. Очакваме ви ТУК

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser