Преминете към основното съдържание

Кои ще бъдат хитовите модели в дамската мода за този сезон?

Кой каза, че комфортът и стилът са несъвместими понятия?

И тази година дизайнерите трябваше да проявят особена креативност в създаването на колекциите зима 2022. Предвид Covid обстановката за втора поредна година някак естествено комфортните дрехи излязоха на преден план, а модните брандове успешно успяха да съчетаят удобството и стила в красиви модели.

За сезон 2022 в секцията с дамски палта ще открием комфортни, дълги, подобни на одеало наметки. Тенденция, която бе застъпена и на Met Gala тази година с появата на Riana и ASAP ROCKY, облечени в екстравагантни връхни дрехи, подобни на юргани.

За този сезон наблюдаваме „ски шик”. Пандемията положително лиши голяма част от любителите на зимни спортове от ски почивка. Ето защо за зима 2022, дизайнерите предлагат колекции с удобни пуловери и гащеризони, ватирани дрехи и такива с пух в комбинация с вечните апрески. Всичко това е пречупено през призмата на градския стил, засилвайки усещането за защита от студа в комбинация с комфорт и шик.

Предвид това, че изкарахме повече от година в изолация, едва ли са изненада преобладаващите свободни визии. Един от ключовите трендове за сезон 2022 са широките крачоли при панталоните, наподобяващи приятния пижамен, домашен стил. Смелите комбинации от различни материи с еко кожа в пач уърк моделите са една от основните тенденции, наред с плетивата.

Открийте любимите си модели ТУК.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser