Преминете към основното съдържание

Кои ще са модерните цветове в дамската и мъжката мода тази зима

Всяка година събития като “Седмицата на модата” в Лондон, Париж, Милано и Ню Йорк задават новите тенденции и правила в стайлинга при дамските и мъжките дрехи, които ще превземат съзнанието ни, разказват от ПОЛИТИКОС.

Тази зима, както и всяка една друга, очакваме със затаен дъх поредната порция изненади, отправени ни като дръзко предизвикателство от страна на световноизвестни дизайнери. Какво ще е актуално при облеклото, обувките и аксесоарите през 2021 и 2022? Именно за това ще поговорим в тази статия.

Какво да очакваме от модата тази зима

Дамската и мъжката мода са обект на сериозна динамика, която никога не стихва Непрекъснато се наблюдават промени и атрактивни обрати в моден план, а това е доста добра новина за почитателите на стилното и оригинално облекло. За да изглеждаме модерни и красиви, е нужно не само да заложим на водещи марки, но и да избираме дрехи, които са в тясна връзка с най-новите тенденции, съветват от онлайн магазин politikos.bg.

Тази година отново ще са на мода широките дънки, oversize блузите и връхните зимни облекла, спортно-елегантни обувки и панталоните Чарлстон, които ще ни напомнят за 90-те. Друг доста популярен тренд тази година ще са плисетата, якетата с косъм (в т.ч. и мъжките), бляскавите детайли, монохромната гама и плетивата от ажур. Отново се придържаме към концепцията за градско излъчване в комбинация с удобство и шик.

Кои ще бъдат най-актуалните цветове за 2021/2022

Не само дамските, но и мъжките дрехи са интересна тема за разговор, защото винаги има какво още да се каже и по двата въпроса. Водещо правило е да ги купуваме с добро качество дори и ако сме решили да поръчваме през интернет сайт – в този случай се уверете в репутацията на търговеца. Друг основен критерий за избор са нюансите и техния подбор. През 2021 и 2022 на мода ще бъдат:

  • слънчево жълто – този цвят носи ведро настроение и е отличен избор за есента и зимата. Напук на ежедневната сивота през студените месеци, той си прокрадва път измежду всички тъмни нюанси, за да ни въздейства;
  • класическо червено – винаги е на мода, защото носи духа на Коледа, но и е олицетворение на страстта и силното присъствие. Мъжките и дамски дрехи в този нюанс са препоръчителни;
  • кафяво – асоциира се с градския ритъм на живот и културата на lifestyle там. Отличен избор е за студеното време;
  • пудрено розово – дамите със сигурност ще одобрят този тренд при цветовете, защото за него винаги има място в гардероба. Блузи, рокли и дори връхни дрехи – стои добре, на която и да е дамска дреха.

Мъжките и дамските облекла трябва да бъдат избирани с много вкус и любов към модата. Разучете най-новите тенденциите и се пригответе за едно изпълнено с вълнение ежедневие.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser