Преминете към основното съдържание

Кои ще са модните фаворити на пролетта?

Подгответе се преди температурите да се повишат с най-доброто от колекциите през погледа на стрийт стайла
© ImaxTree

Смяната на модния караул предстои! Представяме ви шестте тенденции, които по категоричен начин изискват да им отдадете чест.

Денимът

Не че някой скоро го е пренебрегвал, но той ще се развихри с пълна сила. И колкото по забележим е толкова по-добре. Това означава, че не може да минете само с няколко чифта джинси.

© ImaxTree

Цветята

Няма кой да ги укроти! Търпят бурен разцвет в най-неочаквани форми и на неочаквани места. Допускаме ще тяхната богиня Флора, твърдо е решила да стане МОДНА ИКОНА.

© ImaxTree

Мъжкият костюм

Забелязва се и в типичните си ненатрапчиви цветове, но се отправя в атака, като превзема почти цялата цветна палитра. Сега не е време да скромничете, изберете ярък и запомнящ се цвят.

© ImaxTree

Сафари стилът

Повече от приемлив за градски условия. Но ако държите да сте в окото на модната буря избягвайте зелените нюанси. Превърнете във фаворити отенъците на бежово карамел и шоколад.

© ImaxTree

Точките

Ако искате модната ви пунктуация да е на ниво няма как да избягате от десенът на точки. Вземете само решение дали сюжета ще е по класически черно-бял или ще е колоритно динамичен.

© ImaxTree

 

Хищните котки

Властта на леопардите е сериозно застрашена от нашествието на тигрите. Трудно може да запазите неутралитет в тази борба, освен, ако ролята на жертва не ви допада.

© ImaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser