Преминете към основното съдържание

Кои тенденции от 2017 ще бъдат актуални и догодина?

Тази година беше наистина благодатна за ценителите на модата. Десетки трендове станаха част от ежедневието ни, а разнообразието беше толкова голямо, че за някои от тенденциите времето като че ли не успя да стигне, за да се разгърнат максимално. Това...

Тази година беше наистина благодатна за ценителите на модата. Десетки трендове станаха част от ежедневието ни, а разнообразието беше толкова голямо, че за някои от тенденциите времето като че ли не успя да стигне, за да се разгърнат максимално. Това обаче не е проблем, защото част от тях ще се запазят и през следващата 2018 г. и тяхното влияние ще бъде силно.

Представяме ви 3 от тенденциите, които фино ще преминат в следващата година:

Широките ръкави 

Те са един от хитовете през тази година. Широките ръкави и блузи с голи рамене виждаме все по-често в уличната мода по целия свят, а сред дизайнерите ще доминират нови форми, като например "свалените" ръкави, ръкави на връзване, отворени ръкави и други.

Обемните рамене 

YSL RS2018
 

Този тренд при дамските облекла, инспириран от мъжката мода, започна да се прокрадва в колекциите на редица брандове още преди години, но през настоящите месеци несъмнено е неговият апогей. Затова и ако все още не сте си избрали рокля за новогодишната нощ, ви съветваме да заложите именно на такава с остри рамене. Така със сигурност няма да останете незабелязана и ще сте в крак с модните тенденции. 

 

Този див, див запад

Balmain

Дрехите и аксесоарите, които са вдъхновени от стилистиката, характерна за Дивия Запад, са следващият тренд, който преминава успешно бариерата и ще бъде актуален и догодина. Говорим за каубойските ботуши, ботите със стоманени подметки, кожените жилетки и кравешката кожа като принт, ресните и всички онези пуловери с кактуси, които дизайнерите ни показаха в рамките на седмиците на модата през 2017.
 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser