Преминете към основното съдържание

Кои трендове от 2016-та ще останат и през 2017-та?

2016-та година донесе редица тенденции от миналото. С модерен контекст оживяха много модни моменти от 70-те, 80-те и 90-те години

Тази година беше наистина благодатна за ценителите на модата. Десетки трендове станаха част от ежедневието ни, а разнообразието беше наистина голямо до такава степен, че за някои от тенденциите времето като че ли не успя да стигне, за да се разгърнат максимално. Но това не е проблем, защото част от тях ще се запазят и през следващата 2017 г. и тяхното влияние ще бъде силно.

Представяме ви 3 от тенденциите, които фино ще преминат в следващата година:

Широките ръкави

Те са един от хитовете през тази година. Широките ръкави и блузи с голи рамене виждаме все по-често в уличната мода по целия свят, а сред дизайнерите ще доминират нови форми, като например "свалените" ръкави, ръкави на връзване, отворени ръкави и други.

Плисе

Gucci направи истински фурор, връщайки плисираните поли в центъра на вниманието. Вероятно в момента всички бутици са наводнени с металически отблясъци на поли с плисе. Следващата година ще носим и рокли, панталони и дори блузи с тази техника. Плисето е любимо на мнозина, защото издължава фигурата. Ако решите да инвестирате и се чудите в какъв цвят да бъде новата ви пола, актуални ще бъдат пастелните и нежни тонове.

Пижамите

Качествен сатен, кадифе или естествени материали ще направят пижамените дрехи незаменими и ще ви накарат да ги обикнете още повече. Широките силуети са идеални за множество комбинации, особено за тези, които харесват по-безгрижен стил. Ако заложите на комбинация с интересен принт, пижамата ви ще бъде истинско попадение!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser