Преминете към основното съдържание

Кои звезди облече H&M за Met Gala 2018?

От години скандинавският моден гигант изработва haute couture рокли, с които да облече едни от най-големите звезди
© PR, H&M

За поредна година H&M е един от брандове, които създават страхотните бални рокли, с които звездите да преминат по червения килим на Met Gala 2018.

Дизайнерският екип на скандинавският моден гигант бе създал haute couture модели за Лили Райнхарт, Оливия Мън, Алек Уек, Киърси Клемънс, Жасмин Сандърс и Лука Сабат за тазгодишното издание на Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit.

© PR, H&M, Оливия Мън в дизайнерска рокля на H&M на Met Gala 2018

Ефирният блясък и усещането за величие са темите в уникалните визии на H&M, създадени специално за тазгодишното събитие Met Gala в Ню Йорк. Моделите са вдъхновени от тазгодишната изложба „Божествени тела: Модата и католическото въображение“, която изучава връзката между модата и шедьоврите на религиозното изкуство.

„Създаването на моделите на H&M за тазгодишната Met Gala бе чест за нас. Всеки тоалет е направен изцяло по поръчка с акцент върху богатите детайли и модерния начин на представяне на блясъка на червения килим. Искахме всеки от нашите гости да се чувства спокойно и безгрижно“, споделя Ан-Софи Йохансон, креативен консултант в H&M.

В галерията от снимки може да откриете всички рокли, които дизайнерският екип на H&M създаде за тазгодишната церемония и любопитна информация за всеки тоалет:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser