Преминете към основното съдържание

Коя е най-предпочитаната коледна песен?

Компанията „PlayNetwork", която е създател на плейлистите на повече от 400 магазина в САЩ, разкриха, че мелодията на Кери от 1994 г. вече не е най-предпочитана за създаване на коледен дух от търговците

Коледното настроение винаги е свързано с красиво украсени улици и витрини, големи коледни елхи и разбира се, много коледна музика.

Няма как да не сте обръщали внимание на коледните песни, които звучат от всяко едно магазинче или търговски център. А знаете ли, че всяка година се изготвя специална коледна класация, с помощта, на която може да разберем коя е най-пусканата коледна песен на годината?

"Шлагерът" на коледните песни, "All I Want For Christmas Is You" на Марая Кери, която обикновено стига до ушите ни, където и да отидем по Коледа, тази година падна от трона. 

Компанията „PlayNetwork", която създава плейлистите за повече от 400 магазина в САЩ, разкриха, че мелодията на Кери от 1994 г. вече не е най-предпочитана за създаване на коледен дух от търговците.

Тази година в магазините ще се слуша кавърът на песента на Пол Макартни "Simply Having A Wonderful Christmas Time", създаден от американската група The Shins. Марая Кери остава на втора позиция, а на третото място се нарежда Christmas Time на Кристина Агилера.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser