Преминете към основното съдържание

Коя е зодията на милиардерите?

Британски бизнес портал анализира списъка на Forbes с актуалните милиардери, за да определи под коя щастлива звезда най-често, според статистиката, се раждат богатите
© iStock

Оказа се, че „списъкът на богатите” съдържа най-много Везни - хора, родени между 23 септември и 22 октомври. Общо - 27 милиардери.

Нищо изненадващо - казват астролозите.

Управляващата планета на Везните, Венера, е известна не само с любовните си прелести, но и със способността си да привлича богатство. Това е знакът на равновесие, затова неговите представители много внимателно взимат решения свързани с пари. В допълнение, естеството на Везните почти елиминира импулсивните действия и покупки. 

Друго важно обстоятелство е, че в тяхната астрална карта Осмият дом е свързан с трансформацията, която е управлявана от Телеца - отговорна за раждането и смъртта. Това означава, че Везните имат по-голям шанс да получат добро наследство.

Тази теория обаче има своите опоненти.

Например, доктор Радж Чадха, астролог и изследовател в Университета на Калифорния Сан Диего, твърди, че от много години събира астрологическа база данни за богатите хора и зодиакалната информация за тях и не може да потвърди, че повечето милиардери са Везни.

Не е възможно една теория да се основава само на един официален знак на зодиака. Трябва да разгледате всички планети в съвкупността - тяхната относителна сила и позиция в наталната карта. И именно тази индивидуална комбинация влияе върху съдбата на човек.

Друго доказателство за фалшивата оценка на британските статистики на The ​​UK Domain е, че Стрелецът и Козирогът са били в края на списъка на богатите хора.  Докато всеки астролог знае колко са трудолюбиви, амбициозни и консервативни по отношение на паритете си Козирозите, което им позволява да правят огромни богатства. Фактът, че най-богатият човек на планетата - Джеф Безос, основателят на Amazon - е Козирог, говори в полза на това.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser