Преминете към основното съдържание

Кока-Кола вече 50 години е в България

Лого на български е само една от изненадите за рождения ден

Тази година компанията Кока-Кола отбелязва 50 години производство на популярната напитка в България. По този повод всички фенове на напитката ще се радват на лимитирана серия с лого,изписано на кирилица. Факт е, че България е първата страна в бившия социалистически лагер, започнала производство на Кока-Кола и изписала логото на световната марка на кирилица.

В годината, в която емблематичната бутилка на марката става на 100 години от Кока-Кола ни припомнят за изминатия път, за хода на времето, вдъхновяващите истории и хора, които я изпълват със съдържание. Може да се вдъхновите и вие на сайта www.shareadream.bg. Тук Кока-Кола събира историите на истински вдъхновители. Повече или по-малко известни хора, които изпълват живота със съдържанието на ежедневните усилия и смелост, вярата в собствените възможности и мечти, в каузите с обществена стойност и подкрепа. Истории, които си струва да бъдат разказвани и споделяни.

Целта е една: да открие и новите мечтатели, които ще споделят своите идеи, за да продължат контура на щастието. Всеки може да сподели своята смeла мечта, която ще направи следващите 50 години по-вдъхновяващи и щастливи за всички.

Вдъхновяващ е и музикалният хит, който предстои да превземе ефира „Любов за пръв път“ в изпълнение на талантливите финалистки от X-Factor - Кристина, Михаела и Невена. Първият общ проект на новите музикални звезди е българска версия на хита на Gedina “First time, first love”. Първата любов и първата целувка като начало на най-вдъхновяващите и щастливи истории, такива, каквито и напитката вече 50 години осигурява на българския потребител.

Целувката е еднакво вдъхновяваща за всички, ето защо Coca-Cola събира известни български звезди заедно със служители на системата на Coca-Cola в България в кампания по повод 50-тата годишнина. Очарователната Мария Силвестър, певецът Ангел Ковачев и пара атлетът Михаил Христов позират заедно със съименниците си Мария, Ангел и Михаил, чиито ежедневни усилия осигуряват възможности Coca-Cola да достига до всеки българин. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser