Преминете към основното съдържание

KolchagovBarba SS22 с призив да се освободим от ограниченията на обществото

Галерия

Затворена в свят, изграден от офис сгради и промишлени обекти, жената KolchagovBarba се освобождава от ограниченията на обществото.

Елементите на Couture превземат традиционните стилове на streetwear. Мини-роклите от деним са покрити с ръчно бродирани елементи. Анцузите са издигнати до луксозно облекло с използването на фини пайети и материи от лурекс, докато кожените якета и късите панталони са покрити с метални детайли, създаващи по-кежуъл настроение.

Колекцията Urban представя рокли от лурекс и деним като живо, ярко доказателство, че съвременният стил може да е огледало на изтънчеността и красотата на класическите линии.

Urban by KolchagovBarba показва връзката между класическите и модерните елементи, създавайки перфектният стил за жената, която иска да изрази характера си, без да прави компромис със стила си, която иска да бъде модерна, но да не бъде ограничавана от актуалните тенденции. Градската жена определя сама своя собствен стил и разбива всеки стереотип, за да освободи вътрешната си сила и красота.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser