Преминете към основното съдържание

КОЛЕДЕН DIY: Принтер, ножица, хартия ...

3 страхотни идеи за коледна украса с помощта на компактното All-in-One устройство
© myprintly

Коледа е почти тук и ако се чудите как да персонализирате пространстото вкъщи, за да изглежда още по-уютно то сме тук, за да ви предложим няколко "направи си сам" идеи, за които ще ви дойде в помощ HP DeskJet Ink Advantage 3700 и някои подръчни материали. 

Ето и нашите 3 предложения за весели коледни идеи у дома:

1. КОЛЕДНИЯТ ДУХ ПО ВРЕМЕ НА ПАРТИ

Коледните филми се гледат най-добре с пуканки. Направете си весели кутии за лакомства с помощта на HP DeskJet Ink Advantage 3700 като заложите на зимната тематика.

КОЛЕДАТА МОЖЕ ДА Е КОЛЕДА И БЕЗ ЕЛХА

Всяка година хиляди живи елхи се изхвърлят след коледните празници. Ако сте еко настроени и искате да спасите иглолистните дръвчета, заложете на този интересен дизайн с послание за щастие и имел за повече цвят и празнична атмосфера. 

СЪЗДАЙТЕ СОБСТВЕНА КОЛЕДНА УКРАСА ЗА ЕЛХА 

Ако все пак сте решили да си имате истинска зелена елха вкъщи, можете да си направите DIY играчки като си изпринтите шарена и съвсем уникална украса. Направете си дизайна и използвайте твърда хартия, за да може после да направите малки дупцичи, през които да прекарате цветна лента, с която да закачите играчките на елхата. 

Трябва да отбележим, че всичките ви артистични хрумвания може да се осъществят чрез мултифункционалното устройство HP, което печата, сканира и копира, лесно и удобно се пренася, тъй като е малко в сравнение с другите принтери. Работи както с кабел, така и безжично и може да отпечатва на картон и фотохартия през компютър или мобилно устройство.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser