Преминете към основното съдържание

Коледен подарък за чисто начало и свеж старт на новата година

Тази година подарете спокойствие.

Отново сме в онзи период на годината, когато нямаме търпение да получим и да поднесем подаръци. Цяла година събирахме идеи, но дни преди Коледа така и не сме сигурни какво точно да подарим на близките си хора. Иска ни се да е нещо за дома, да има и символична идея – нещо за свежо начало на новата година. Но какво да е това, което няма да бъде забутано в килера и наистина ще върши работа на хората, които го получават. И да ги зарадва…. Да чуем онова „Оооооо, това наистина е страхотна идея!”

Несполучливият коледен подарък не е приятна гледка. Пламъкът в очите на получаващия е някак краткотраен, пробуден единствено от намерението да не разочарова подаряващия, а самият подарък остава да лежи пренебрегнат встрани, сбутан в празничния хаос от разкъсани опаковки, трохи по пода и петна от разлято шампанско по паркета. Коледните подаръци наистина са нелека задача, освен ако не откриете онзи находчив, но и желан предмет, чието ползване ще донесе повече моменти на удоволствие и неподправено новогодишно щастие на притежателя си.

Имаме страхотна идея за вас - комбиниран почистващ уред за дома, който сам поддържа хигиената на подовете. Това не просто практичен подарък - емоционалните ползи от него са много повече, отколкото си мислите, и се проявяват в ежедневна чистота, ежеминутна радост и безценно свободно време за почивка и наслада от живота.

iRobot Roomba Combo е прахосмукачка-робот и моп в едно, с чиято помощ подовете в дома са винаги добре изчистени и измити. Роботът има мощно засмукване и разполага с V-образна четка за почистване на едър и дребен боклук и четки за ъгли, които повдигат мръсотията, наслоена покрай стените и в ъглите. Можете да избирате между три режима на мокро почистване, спрямо степента на замърсяване, а електронна помпа контролира водната струя и поддържа подложката равномерно влажна по време на работен цикъл.

Край на безкрайното мрънкане за чистотата вкъщи. iRobot Roomba Combo ще върне спокойствието в дома ви. Децата могат да ядат пуканки на воля, любимото ви куче ще може спокойно да се излежава на килима, а вие няма да се притеснявате за трохи и косми, защото Roomba Combo се движи оптимално бързо, логично и организирано и почиства всички замърсявания, използвайки сензори за следене и разпознаване на типовете подови настилки. Roomba Combo може да бъде управляван дистанционно чрез мобилното приложение iRobot Home. Апликацията предлага и допълнително почистване в сезона на алергиите.

Чист дом, повече време за семейството, спокойствие и уют – такъв е животът с iRobot Roomba Combo – верният помощник в къщната работа, в чистенето и миенето, в изморителните домашни ангажименти.

Още ли се чудите какво да подарите за Коледа?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser