Преминете към основното съдържание

Коледните beauty-календари на The Body Shop вече са у нас

Лимитираната колекция беше представена в Serdika Center

Месец и половина остава до Коледа, но тя вече е факт в магазините на The Body Shop. Британската марка, която наскоро стъпи и на българския пазар, представи лимитирана колекция от beauty-календари за Коледа на парти в Serdika Center, където преди седмица беше открит третият магазин на марката в България.

Темата на календарите е магичната гора. Сред тях несъмнено най-атрактивен е коледният календар, лансиран преди повече от 15 години и първият в света адвент календар с продукти за красота.

Тази година коледните календари на The Body Shop са луксозно трио, изпълнени с емблематични за бранда натурални продукти. Те са и най-горещата козметична тенденция в световен мащаб, а също и неоспорим бестселър.

The Body Shop е една от най-популярните и разпознаваеми козметични марки в глобален мащаб. Компанията се стреми да направи положителна промяна в света, като предлага висококачествени и естествени козметични продукти, произведени според етичните стандарти. Още с основаването си през 1976 г. от Анита Родик в Брайтън, Англия, компанията поставя на преден план въпроса за тестването на козметични продукти и съставки върху животни. В подкрепа на тази кауза беше създадена кампанията "Forever Against Animal Testing", която приключи през август 2018 г. и събра 8 млн. подписа от своите потребители за европейска забрана на опитите върху животни. България също беше част от положителната промяна, когато брандът стъпи на българския пазар през юни тази година.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser