Преминете към основното съдържание

Коледните книги, които ще четем по време на празниците

Ако се чудите с какво да запълните времето, в което няма да обикаляте за подаръци, ето тези няколко заглавия ще допринесат към коледния ви дух
12 ЧАСА ПРЕДИ КОЛЕДА

Дебютният роман на младата българска авторка Десислава Чучулайн разказва история, която отвежда читателя на приключение през различни светове и измерения, за да им напомни какъв е истинският смисъл на празниците.

Авторката ни запознава с един книжар и млада жена, отдавна изстинали към уюта на празниците, които ще се отправят на пътешествие във времето, което ще предопредели не само тяхната съдба, но и баланса на реалността. 

СРЕЩА ПОД ЗВЕЗДИТЕ

Героинята на Джо Томас има задачата да доставки две брачни халки до градче в шведската част на Лапландия. Успехът ще гарантира на Халей повишение. Нелепа ситуация с размяна на багаж обаче заплашва да провали не само нейния план, а и сватбата на клиентите ѝ.

Единственият начин да я спаси е да приеме налудничевото предложение на интригуващия и загадъчен Бьорн и да се впусне в щуро приключение в магическата зимна красота на Лапландия.

ВСИЧКО ЗАПОЧНА НА КОЛЕДА

Холи Макадамс обича да прекарва коледните празници в семейната вила, сгушена в заснежените покрайнини на Нашвил. Откакто се помни, семейството й винаги е споделяло най-вълшебното време от годината там. Но тази Коледа ще е различна... Някой неочаквано ще се присъедини към тях.

Джоузеф Барнс е наел вилата преди седмица, но не може да я освободи заради невиждана в района снежна буря. Пътищата са затворени, полетите – отменени, и по всичко личи, че той ще прекара празниците с Холи и баба й.

Ако все пак смятате, че няма да успеете да отделите време за четене по време на заетите и шумни коледни дни, дайте шанс на аудиокнигите.

Калин Врачански влиза в нова драматична роля в аудиосериала „До дъно“, създаден ексклузивно за Storytel България. Звездата от „Господин Х и морето“, „Стъклен дом“ и „Дървото на живота“ озвучава бившия блестящ следовател и настоящ алкохолик Петър.

“До дъно“ е част от серията оригинални български аудиосериали в Storytel, която стартира с „P.S. Някой трябва да плати“ от Богдан Русев. 

Storytel Original предупреждава: „Вие ще намразите Петър, ще му се надсмивате, ще му съчувствате и накрая ще се влюбите в него. „До дъно“ води до пристрастяване!“.

В това може да се убедите и сами, като се запознаете с услугата и по време на Коледния панаир на книгата в НДК. В рамките на 5 дни почитателите на добрите истории ще могат да се насладят на над 700 български и над 50 000 английски аудио книги и аудиосериали.

Още по етикети

култура , Коледа , книги
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser