Преминете към основното съдържание

Коледните песни, които не мразим... все още!

All I want for Christmas is нови зимни парчета
© iStock

Някои от коледните песни успяват с много Jinglle и още повече Bells да събудят в нас, дълбоко влезлият в зимен сън Гринч. 

Според Spotify чартовете, до болка познатото парче на Марая Кери отново е в топ позиции. От това стигнахме до извода, че трябва да обогатим знанията си по Коледни песни и празнични парчета. Или поне да отбележим тези, които са все още поносими за слуха ни, а някои, честно да си кажем, дори са ни и любими ... поне тази година. 

Pentatonix - Mary, Did You Know?

Всяка година ангелските гласове на петимата акапелни певци ни даряват с нова оригинална коледна песен. Въпреки че групата пусна ново парче преди дни в своя Youtube канал, Mary, Did You Know остава едно от най-любимите ни техни изпълнения. 

SANTA BABY

Чували сме песента от 1953 изпълнена от редица звезди включително Мадона, Кайли Миног, Шакира, Ариана Гранде, дори самата Мерелин Монро има кавър на Santa Baby. Въпреки всичко, в оригиналния вариант тя най-много ни допада. 

Gwen Stefani - You Make It Feel Like Christmas

Най-новото ни попълнение в коледния плейлист е песента на Гуен Стефани със своя възлюбен Блейк Шелтън. И наистина, това парче успява да ни вкара в празнично настроение. 

John Legend - Bring Me Love

С удоволствие слушаме медения глас на Джон Леджънд по всякакъв повод - годежи, сватби, кръщенета, бракоразводни дела, а тази година, благодарение на новия му албум, и по време на Коледа. 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser