Преминете към основното съдържание

Коледното дизайнерско събитие на ИВАН АСЕН 22 ще ни разтопи от удоволствие

Какво е Коледа без омайващите сетивата ни и извикващи усещането за уют и топлина зимни аромати като тези на греяно вино, карамел, канела и разбира се: ШОКОЛАД!
© Радостина Клинкова

В това, че шоколадите днес са толкова цветни, ще ви убедят създадените специално към вкусната тема работи на 20 дизайнери от екипа на дизайнерската платформа, които от 6-ти до 22 декемрви ще бъдат изложени в шоурума на ИВАН АСЕН 22.

Те ще приканват запалените си почитатели да „вкусят” интерпретираните в цветове и материи нови шоколадови естествени и екзотични съставки като куркума, бъз, люта чушка, салвия, кокос, мед, липа, цветя, бадеми, карамел, годжи бери...

© Prototype 23

 

M-m-m!...MELTING LIKE CHOCOLATE

Вълшебното какао ще присъства в дизайнерските облекла и аксесоари под формата на шоколадови нюанси от тъмен през млечен до бял шоколад, съчетани с „ароматните” на капучино, канела, карамел, и допълнени с изключително цветните на естествените билки и подправки.

© Jar and Jam

Променливата форма на шоколада пък ще бъде интерпретирана в нови силуети и форми - така, както стабилното, твърдо блокче шоколад може да се стопи, разтече и премине в абсолютно друго състояние, така и формата на дрехата може да се „обърка”. 

Обемната структура на шоколадовите блокчета може да подаде идеи и за нов тип ватирани повърхности или отделни участъци.

© Яна Ацевска

През времетраенето на събитието (от 6 до 22 декември включително) ни очакват още куп изненади като дегустационни вечери, дизайнерски уикенд на модния лейбъл CSC, благотворителна акция и лични срещи с дизайнерите в преобразените от Диляна Иванова в духа на шоколадовата тема пространства на шоурума.

Можете да посетите ИВАН АСЕН 22 от понеделник до петък от 16:00 – 20:00 ч., а в събота и неделя: от 14:00 – 20:00 ч.

© Prototype 23

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser