Преминете към основното съдържание

Колекция Coachella у нас

Легендарният летен фестивал със специална линия брандирани облекла

В магазините на шведската модна марка H&M у нас вече ще можем да открием първата колекция, създадена заедно със световноизвестния Coachella Valley Music&Arts Festival. Модният гигант е известен с вече шестгодишното си партньорство с легендарния фестивал, като всяка година представя колекция, обвързана със събитието. Тази година обаче това партньорство ще бъде изведено на следващо ниво със специална линия брандирани облекла.

Освен дизайнерските модели, H&M ще осигури и част от официалните рекламни продукти на фестивала. Колекцията H&M loves Coachella влиза в магазините у нас на 26 март.

Пролетта ще посрещнем с изключително разнообразие от аксесоари, задължителни за един фестивал – диадеми с цветя, калъфи за телефони, дъждобрани и слънчеви очила, както и мъжка и дамска линия дрехи. H&M loves Coachella представя основната концепция на фестивала за 2015 г.

По време на фестивала феновете на музиката ще имат възможност да посетят първия pop-up shop в шатрата на H&M и да се насладят на приятна почивка, интерактивни занимания и ексклузивен шопинг.

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser