Преминете към основното съдържание

Колекция пролет-лято 2021 на Louis Vuitton внесе цвят в ежедневието (видео)

Модното ревю на Никола Гескиер изпъкна с богата палитра от нюанси и много настроение

© IMaxTree

„Този сезон е много нов във всяко отношение“, каза Никола Гескиер дни преди шоуто си в Париж. „Условията, пред които сме изправени, ни карат да мислим по различен начин. Не знам как ситуацията ще промени модата и възприятието на хората за нея. Това, което е от значение, е приобщаването.“, допълни дизайнерът. Той смята, че свободата след пандемията е усещане, за което всички ние жадуваме. Целта му бе да създаде универсални визии за ежедневието, които да са удобни и подходящи за всеки. На модния подиум Vuitton изпъкна с интересни кройки, ефектни детайли, цветове и емоция.

Бежовото триумфира с много настроение и излъчване, като разби всички табута за това, че е безхарактерен и скучен цвят. Широките панталони се очертават като една от най-актуалните модни находки не само през зимата, но и през следващия сезон. Сред аксесоарите забелязахме малките кокетни чанти на бранда, които допринесоха за елегантното усещане на визиите. Класическият стил също намери своето място в колекцията. Бе подчертан с няколко черно-бели стайлинга, които ни напомниха, че актуалността на класиката трудно избледнява, без значение от годините и от новите тенденции, които се опитват да си проправят път и да се наложат.

Видео: IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser