Преминете към основното съдържание

Колко още Аватара да очакваме до 2025 година

Нови подробности около продълженията на фантастичната вселена на Джеймс Камерън

Миналата седмица звездата на първия аватар, Сигърни Уийвър, разкри в интервю, че екипът е завършил снимките на подводната втора и третата част от сагата. Но амбициозният режисьор Камерън, който спечели Оскар, не се е спрял само с две продължения и се е захванал с продукцията на четвърти и пети филм. 

Вече са известни имената и приблизителните дати на премиерите на всички части като и четирите филма ще дебютират в месеца на първия филм - декември.

През следващите години очакваме следните филми с неофициалните (за сега) заглавия: 2020 - "Avatar: The Way of Water"; 2021 - "Avatar: The Seed Bearer", 2024 - "Avatar: The Tulkun Rider" и 2025 - "Avatar: The Quest for Eywa".

От премиерата на дебютната част са изминали девет години, но изглежда, вече знаем кой ще е най-очакваният филм по време на зимните празници през следващите няколко години.

 

Още по етикети

филм , култура , кино
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser