Преминете към основното съдържание

Колко различни приложения на шала познавате?

Предлагаме ви идеи за шопинг и стилно многообразие с това малко парче плат
© IMaxTree

Когато бижутата и аксесоарите ви започнат да ви омръзват или идеите за стил с тях започнат да се изчерпват, винаги трябва да имате подръка един летен тънък шал или копринено или памучно фишу. Топлият сезон позволява различните приложения на този шал, както и многообразие от стилове, в които да намери приложение.

© IMaxTree

Това малко парче плат изненадващо е едно голямо вдъхновение за всички модни маниаци през пролет-лято 2018. По-често дългите шалове са увити около врата, а двата края асиметрично висят пред гърдите.

© IMaxTree

Имате вариант, в който да вържете шала под форнамата на романтична панделка.

© IMaxTree

Друга идея за носене на шал е да го увиете около главата, а по него да присъстват различни щампи или същите като тези на дрехите ви.

© IMaxTree

Двата края на триъгълното парче плат се превръща в произведение на изкуството, добавено към всеки костюм с панталон. Giorgio Armani превръща шалчето в огърлица. Екстравагантните примери като тези в ревюто на Cushnie et Ochs и Dolce & Gabbana също не са толкова немислимо смели. А деним и деним е модната тавтология, която обожаваме.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser