Преминете към основното съдържание

Колко сексуални партньори е прекалено много?

Най-после имаме отговор на този конфликтен въпрос

© iStock

Няма човек, независимо дали мъж или жена, който в началото на нова връзка да не си е задавал въпроса кой поред е в сексуалния списък на партньора си. Според специалистите това не би трябвало да ни интересува, защото може да внесе смут в отношенията ни, но истината е, че няма как любопитството ни да бъде притъпено.

Затова от британския сайт за запознанства IllicitEncounters.com решават да потърсят отговор на този въпрос. Те направили анкета сред 1000 души и коя според вас се оказала компромисната цифра? Оказва се, че най-много гласове събира числото 10. Обяснението е просто и логично. От една страна, то не е прекалено малко, че да си помислим, че партньорът ни няма опит, но от друга, не е и пракалено голямо, за да е... смущаващо много.

iStock

И сега да ви представим редовната справка за двойните полови стандарти. Сигурно няма да се изненадате, че мъжете намират за неуместно да излизат с жена, която е имала повече от 10 сексуални партньори, докато дамите казват, че биха се притеснили от повече от 20 имена в списъка на новия си любим. Интересна тема за размисъл.

Как цветът на спалнята се отразява на секса?

Вижте повече

Как цветът на спалнята се отразява на секса?

А и на някои други неща

Още по етикети

секс , любов
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser