Преминете към основното съдържание

Колко струва интервюто на Опра (и какво ще получат Хари и Меган)

Двучасовият разговор на херцозите с Уинфри е едно от най-скъпите предавания за сезона

Часове след излъчването на скандалното интервю на херцозите на Съсекс с Опра Уинфри продължават да излизат сензационни откъси от него. Време е да погледнем и финансовата страна на скандала.

The Wall Street Journal съобщава, че CBS е платила на компанията на Уинфри Harpo Productions от 7 до 9 милиона долара за излъчването на епизода. А излъчването на 30-секундна реклама по време на предаването струва около 325 000 долара, почти двойно повече от редовната цена на канала.

Естествено, след съобщението за интервюто мнозина предположиха, че Съсекс ще получат прилична сума от продукцията на Опра. Според говорител на двойката обаче Меган и Хари са участвали безплатно. Според говорителя, чиито думи са цитирани от Vanity Fair, единственото нещо, което накарало двойката да се съгласи, е желанието да говорят за това, което наистина се е случило през тези две години, докато те са живели рамо до рамо с кралското семейство.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser