Преминете към основното съдържание

Концепцията „Плажът“ е реална: открихме я!

Вижте къде може да се насладите на изживяването... и ще пожелаете да останете там завинаги

Когато знаете какво искате, но не можете да го откриете, остава да си го създадете сами!

Именно това са направили свежите момчета и момичета от екипа на Good Story – да намерят едно удивително място, да се отдадат на сърф и къмпингарство, на свежа храна с морски продукти, класове по йога и плажни партита, почивки с деца и неповторимо невероятна атмосфера. Веднъж попаднали там, ще се почувствате веднага като у дома сред приятели.

Good Story е съобщество от свежи хора с обща цел – качествен релакс и пълна свобода! Сърф, йога, здрава храна, музика – това са основните ви задължения в Good Story. Главното свързващо звено между всички е атмосферата на щастие и единение!

Мястото е в Шри Ланка! Тук може да се наслаждавате на живота в пълния смисъл и да общувате със себеподобни – свободни като вятъра сърфисти, избягали от офиса млади менажери, волни по душа родители с децата си, които искат да заразят със същия дух... Автомобилни сафарита из острова задоволяват приключенския дух и събуждат сетивата за още изживявания. Разходки до чаени плантации, джунгли и девствени плажове са само част от незабравимите спомени, с които ще си тръгнете.

Няма как да обясним нещо, което може само да се изживее. Снимките са красноречиви!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser