Преминете към основното съдържание

Константина Живова издава как подготвя багажа си за ваканцията

Красивата водеща на предаването ДНЕС по телевизия Bulgaria On Air дава урок по практичност

Лятото е моят сезон.

Морето е голямата ми любов.

Модата е неразделна част от летните емоции по морския бряг.

Този сезон имам по-специални предпочитания. В моя куфар, нетипично за жена, няма много багаж. Сигурно е странно, но обичам да съм практична.

За мен е много важно, когато подготвям багажа си за пътуване, да подбера дрехите и аксесоарите така, че да могат да се комбинират по между си. Затова ви съветвам: опитайте се да избирате цветове и модели, които взаимно си пасват. Така, ако имате подготвени три визии, можете да ги комбинирате и да получите повече от шест.

Дрехите: този сезон предпочитам по-ярките цветове и нестандартни модели. Роклите са неизменна част от моя багаж. Късите туники са предпочитани от мен.

Обувките, които взимам за морската ми ваканция почти винаги са ниски. Ако нося със себе си по-елегантни, то те ще са задължително удобни.

Аксесоарите: обожавам чанти. За море предпочитам малките чанти тип клъчове, в които нося най-нужните неща - телефон, портмоне, гланц за устни и още някои дребни неща.

Козметиката: обожавам я. Не тръгвам без чанта пълна с принадлежности. За лятото предпочитам леки аромати и наблягам на бялата козметика - слънцезащитни кремове, околоочни кремове, леки червила и светли лакове за нокти и хидратиращи кожата кремове.

И така, възможно е да не прекалявате с багажа, ако подберете любими дрехи и аксесоари.

Така ще се чувствате красиви през цялата ваканция.

Предаването ДНЕС с водеща Константина Живова може да гледате всеки ден на живо от 09:30 по телевизия Bulgaria On Air. 

Още от Ина Живова може да прочетете в нейния блог trywithina.com

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser