Преминете към основното съдържание

Константина Живова ще издава нов роман

Очакваме той да има същия успех като книгата й "Завинаги" отпреди три години
© Личен архив

Телевизионната водеща, писател и художник Константина Живова вече е почти готова с новата си книга! „След издаването на моя първи роман „Завинаги“ минаха три години. През цялото време от тогава събирах щастливи емоции от читатели, които споделяха как са усетили книгата ми и питаха за още и още. Почти веднага след издаването й си мислех, че е хубаво да започна нова книга, но не се получаваше. Направих първите стъпки и се отказах, не ми хареса и я оставих“, сподели красивата брюнетка.

© Личен архив

Константина Живова не се хвърля в писането просто така, тя има нужда от голямо вдъхновение и смята, че моментът вече е настъпил. „Тази книга илюстрира това, което изпитвам сега. Основната тема, както и в предния ми роман, е любовта, но този път на едно по-извисено ниво - майчинството и душевното състояние на жените, които преминават през този толкова важен и духовен период от живота“.


КОНСТАНТИНА ЖИВОВА ИЗДАВА КАК ПОДГОТВЯ БАГАЖА СИ ЗА ВАКАНЦИЯТА


Първият й роман „Завинаги“ обиколи земното кълбо. Стотици читатели от България, които са били на пътешествия в Ню Йорк, Дубай, Германия, Франция, Испания и други популярни дестинации споделят снимки и впечатленията си от написаното.

В момента Константина работи с продуцентската си компания CADRE по разработването на няколко телевизионни проекта, игрален филм и развитие на търговски брандове. В свободното си време пък рисува. Наскоро тя откри първата си изложба OMNIA, на която представи картини, вдъхновени от цветовете на живота. Те ни пренасят в една по-пъстра и заредена с положителни емоции реалност.

© Личен архив

Мотото на Живова е: „Животът е за смелите и за действащите и се старая да се обграждам с такъв тип хора“, а от постигнатото дотук можем да кажем, че тя определено го следва.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser