Преминете към основното съдържание

Копринен шал за пролетта е новият шик

За този елегантен аксеасор трябва да имате лебедова шия... или не точно
© IMaxTree

Аксесоарът е перфектният (понякога временен) детайл във, който помага в транзита на гердероба ви от един сезон към друг. Благодарение на него можете да включите някоя от модните тенденции, които иначе не са подходящи за излъчването ви.

Квадратният или правоъгълен шал от коприна или шифон е идеалният лек аксесоар, с който можете да направим плавен и много шик прехода от зима към пролет. Освен това е една чудесна заигравака в стила ви. Достатъчно примери видяхме на подиума за сезон пролет-лято 2015, които по естествен начин след това преляха в редиците на модните хора по улиците в street style модата. 

Комбинацията от колорите шал и андрогинен стил е много нестандартна, като подчертава женствеността на излъчването и напомня на стила на 80-те в Манхатан. Перфектният финиш е копринен шал, увит два пъти около врата. И... дано да имате лебедова шия! 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser