Преминете към основното съдържание

Париж: корифеите на пищната визия

Три Couture колекции от Париж 2015: Zuhair Murad, Giambattista Valli и Stephane Rolland
© IMaxTree

Въпреки лошото време и стачката на железопътните работници в Париж, стотици се стекоха за ревютата на колекциите висша мода в Париж.

Zuhair Murad Haute Couture SS15 успя да изненада с разнообразие от стилове, дължини и материи. Имаше пеплум, имаше вечерно блестящо яке, рокли с наметала и дължина до земята и техни алтернативи - къси прилепнали по тялото рокли. Всичко това с много блясък, скъпоценни камъни и плетени мъниста и V-образни деколтета.

© IMaxTree, Zuhair Murad HC SS15

Кринолини, гащеризони, флуидни рокли, лекота в черно, бяло, бежово, сребристо и златисто - влюбени сме в колекцията на Stephane Rolland Haute Couture SS15. Ролан проектира конструкциите си уверено, играе си сякаш с органичните форми и контролира пищността, за да създаде един от най-изтънчените женски образи.

© IMaxTree, Stephane Rolland HC SS15

Романтичен модернизъм с изобилие от цветя представи Giambattista Valli Haute Couture SS15. Красиви флорални ансамбли в скулптурни силуети с панталон под пола от тюл - емблемата на колекцията.

© IMaxTree, Giambattista Valli HC SS15

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser