Преминете към основното съдържание

Кортни Кардашиян и Джъстин Бийбър имат тайна връзка

Двамата се срещат от месеци
Кортни и Джъстин
Кортни и Джъстин © Splash

От седмица медиите отвъд Океана гърмят с новината, че една от по-големите сестри Кардашиян - майката на три деца Кортни, се среща с 21-годишния Джъстин Бийбър.

Повод за тези писания станаха техни срещи, които в последно време доста зачестиха. Папараците успяха да ги щракнат на не едно и две места, като изглежда певецът и 36-годишната риалити звезда се забавляват много добре заедно.

Според близки до двойката интимните им отношения съвсем не са от вчера. Кортни и Джъстин се срещали тайно вече няколко месеца. Разбира се, връзката им била по-скоро за забавление, отколкото да е нещо сериозно. "Те са заедно от края на август, началото на септември", споделя запознат.

Джъстин Бийбър е приятел на семейство Кардашиян/Дженър и не веднъж е излизал да се забавлява с всяка една от дамите във фамилията. Малко след като снимките му с Кортни се появиха в медиите, той беше засечен да се забавлява с по-малката й сестра Кендал.

Автор: Ирена Късметска

Още по етикети

новини звезди , новини
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser