Преминете към основното съдържание

Кортни Кардашиян проговори за връзката си с Джъстин Бийбър

"Бях използван", заяви в радио интервю певецът
Кортни Кардашиян
Кортни Кардашиян

Кортни Кардашиян гостува в предаването на Елън Дедженеръс, където беше запитана както за отношенията си с бащата на трите си деца Скот Дисик, така и за връзката й с Джъстин Бийбър. В края на миналата година риалити звездата беше засечена на няколко срещи с тийн любимеца, като техни познати разкриха, че двамата имат са интимна от няколко месеца.

С типичното си чувство за хумор русата водеща попита Кортни дали Джъстин й помага в отглеждането на трите й деца. "Не", с широка, но видимо притеснена усмивка отговори Кортни. "Ние сме само приятели", допълни още риалити звездата, което обаче събуди съмнения в Елън относно искреността й в студиото.

Само преди месец радио предаване излъчи предварително записано интервю с Джъстин Бийбър, който също беше запитан за отношенията си с една от сестрите Кардашиян. Тогава той обясни, че е бил използван от нея, без да разяснява докъде са стигнали отношенията им. Все пак певецът даде да се разбере, че той от години е близък с цялото семейство Кардашиян/Дженър и че обича Кортни.

Бийбс посрещна новата година в компанията на по-малките си брат и сестра, както и заедно с модела Хейли Болдуин. Двамата дори пуснаха снимка, на която се целуват, което доведе до слуховете, че са гаджета. Откакто обаче се прибраха в Ел Ей те не са се виждали, а Джъстин вече беше засечен по срещи с няколко красавици.

Кортни в разговор с Елън

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser