Преминете към основното съдържание

Косата е най-новият моден аксесоар за новия сезон

Смело и комфортно – тази тенденция ще ни топли през зимата
© ImaxTree

Не е често, но се случва някои от най-нестандартните тенденции да се оказват максимално комфортни и трайни. Една от тях е тази, която „позволява“ да носим косите си прибрани в яката или под дрехите си. Няма значение дали това е пуловер, риза или рокля. Тази прическа е демонстрация на небрежен шик, спокойствие и непринуденост – сякаш в модната сте в свои води.

© ImaxTree

Да сложите яка върху косата – в буквалния смисъл – е възможно в стайлинг, подходящ за сутрин и за вечер. Ако я срешите добре, тя би била една красива рамка на лицето ви. Добавете червило и вечерната ви визия ще бъде мистериозна и секси дори. Така може да сложите косите си в черно поло или в тясна рокля по тялото. Може да приберете косите си и в чокъра – така този аксесоар ще добие чисто практични функции.

© ImaxTree

През деня може да оставите косите си разрошени, сякаш току ще сте сложили палтото си. Тенденцията е смела, но и носи много комфорт. Да направите тази „прическа“ не изисква никакво време, а и е много лесно да я „поддържате“ през деня. Още повече, че по време на Седмиците на модата в световните модни столици стана ясно, че и редактори, и блогъри, и модели и всички в модната индустрия са превърнали тази тенденция във фаворит. Убедете се сами със снимките в галерията. 

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser