Преминете към основното съдържание

Косматите чехли - топ тренд за лятото

Започнете с шопинга за предстоящите топли месеци, като заложите на топ тренда при обувките за този сезон, а именно чехлите! Те ще ви помогнат да превърнете всеки тротоар в свой личен моден подиум!
© IMaxTree

За щастие на много дами този сезон убийствените височини дават път на равните подметки - тези с лека платформа или на много нисък ток. Безспорен факт, е че косматите чехли правят най-голямо впечатление измежду всички обувки на нисък ток. Те не само че еволюираха от кожени семпли модели в космати, цветни и пълни с настроение обувки, които ще ви осигурят страхотен комфорт, но също така и атрактивна визия.

Можете да ги носите с абсолютно всичко: от класически дънки с бял тишърт до комбинации с по-елегантни рокли или поли. Новите ви космати приятели са готови буквално да се слеят със стила ви.

Един съвет от нас: забравете за грубите и некачествени реплики и заложете на оригиналните модели.

Няма значение, че са наполовина отворени, ако чехлите ви са изработени от неподходящи материали, има риск да се скъсат буквално след първото носене, да се сдобиете с лоша миризма или дори да увредите вашата походка.

За да добиете най-добра представа как би изглеждала новата ви пролетно-лятна визия с чехли, сме подготвили специална галерия от снимки. В нея ще откриете страхотни предложения и вдъхновения директно от улиците на Париж, Милано, Лондон и Ню Йорк, където street style маниаците вече са буквално полудяли по новия тренд:

Чехли за лято 2017

Галерия

Чехли за лято 2017

IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser