Преминете към основното съдържание

Космическа одисея: Залагаме на сребристото

Сребристото е сред топ тенденциите за зимата. Siriano, Zadig & Voltaire, Naeem Khan, Philipp Plein, Misschka, Thom Browne и Byblos избират сребристото за новата си колекция

Ще видите 34 визии в сребърно от модния подиум, които ще ви помогнат да си изберете подходящ новогодишен тоалет. Сребристото има женска енергия. Свързва се с луната, приливите и отливите, свободата и емоциите. Смята се, че има успокояващо и пречистващо действие. Възстановява равновесието и стабилността на женската сила и духовната енергия.

Siriano представя пухкави палта в сребрист цвят, които са подходящ избор за студените вечери. Той залага на парти визия с блясък. На модния подиум показва сребристи рокли, които са невероятен избор за новогодишната нощ. За възхитителна офис визия може да заложите на официалните костюми в сребърно. Всички предложения може да видите в галерията.

Zadig & Voltaire, Naeem Khan и Misschka изпъкват с блещукащите си официални рокли. Zimmermann излиза на подиума със сребристо спортно яке и палто. Philipp Plein залага на спортно-елегантно излъчване, в което се откроява сребристата рокля на марката.

А Thom Browne излъчва изтънченост и елегантност. Елегантността е излъчване, което трябва да притежавате! Byblos също представя една вдъхновяваща визия, фина и елегантна.

Зимата идва, както и новогодишната нощ. Време е да се превърнете в Снежна кралица с малко сребрист блясък!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser