Преминете към основното съдържание

Кой е бил най-секскапилният мъж в света според принцеса Даяна

Уорън Бъфет разказа, че Ди признала, че намира един от световноизвестните политици за изключително привлекателен.

Както знаете, членовете на кралското семейство се срещат не само с членове на други кралски династии, но и с представители на света на изкуството, общественици и бизнесмени. В скорошно интервю за CNBC известният американски предприемач Уорън Бъфет описа първата си среща с кралското семейство, наричайки я „пълна катастрофа“. Той разказа и за разговор с принцесата на Уелс, който силно изненадал присъстващите.

„Първият път, по време на парти, бях сам в стаята с принцеса Ди“, започва разказа си Бъфет. „Някак си се озовахме в библиотеката и след 15 минути разбрах, че не мога да издържа. За мен беше трудно дори да си спомня собственото си име, не можех, абсолютно не можех да измисля какво да кажа и това беше пълна катастрофа. "

Втората и последна среща между предприемача и принцесата била на партито на издателя на Washington Post, Катрин Греъм. Двамата седяли един срещу друг на масата за хранене, а американските бизнесмени Бари Дилър и Теди Форстман заемали местата от двете страни на Нейно Височество. Тогава Даяна си позволила да направи признание за известен политик, когото смятала за привлекателен, и това изненадало останалите гости на събитието.

Бъфет си спомня, че няколко седмици по-късно медиите се свързали с него, за да го попитат за какво е говорила Даяна малко преди смъртта си. „Не им казах, но днес ще ви кажа, че нейният коментар беше абсолютно правдив и още мога да си представя лицата на Бари и Теди, когато тя каза това“, споделя Уорън. "Тя беше в Белия дом този ден и каза, че Бил Клинтън е най-сексапилният мъж в света."

Бизнесменът добавя: „Бари и Теди се опитаха да запазят спокойствие, когато тя сподели това. Но това е последното нещо, което чух от нея преди смъртта й. "

Любопитно е, че името на Джон Ф. Кенеди-младши, син на покойния президент на САЩ и истински красавец, от време на време се добавя към списъка на възможните любовници на принцесата на Уелс. От време на време сред тях се появява и бизнесменът Теодор Форстман, който присъствал на описания разговор, но все още няма обективни доказателства за това, както в случая с Джеймс Хюит или Хаснат Хан. Дали Даяна наистина е имала специална симпатия към американците, облечени с власт, все още е неизвестно, но подробностите, които Бъфет разкрива, са интересен щрих към портрета на Нейно Височество.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser