Преминете към основното съдържание

Кой помогна на Парис Хилтън да стане майка?

Парис Хилтън сподели нови кадри със сина си Финикс, който се роди благодарение на сурогатна майка в края на януари тази година.

„Моето сърце“, написа Парис към снимки, на които позира със сина си.

41-годишната звезда не веднъж е казвала, че мечтае да има деца. По съвет на Ким Кардашиян Парис замрази яйцеклетките си през 2020 г., а три години по-късно се роди Финикс. Бащата на детето е Картър Реум, предприемач от Чикаго и дългогодишен приятел на семейство Хилтън. Влюбените се ожениха през ноември 2021 г.

"Винаги съм мечтала да стана майка и съм толкова щастлива, че с Картър и се намерихме. Толкова сме щастливи да създадем нашето семейство заедно и сърцата ни са пълни с любов към нашето бебе", каза Парис пред People.

Финикс е роден с помощта на сурогатна майка, но самата Хилтън също е била бременна веднъж. На 20 години тя случайно разбира, че чака дете, но по това време не е готова да отглежда деца и прави аборт. Звездата призна това в интервю месец след раждането на сина си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser