Преминете към основното съдържание

Кой позволи на Меган и Хари да снимат във вилата на кралицата

Разказваме ви кой разгневи кралските фенове.

В документалния сериал "Хари и Меган" има много ексклузивни кадри, които широката публика не е виждала досега. А някои от тях разгневиха кралските фенове. Кой позволи на херцозите на Съсекс да включат кадри от кралските къщи? Оказва се, че принцеса Беатрис дала разрешение на принц Хари и херцогиня Меган да снимат за Netflix в любимата вила на Елизабет II. Малката вила, която е подарена на бъдещата кралица, когато е на шест години, се нарича Y Bwthyn Bach.

Подаръкът, който Елизабет получава като дете от жителите на Уелс в края на 1931 г., е замислен като символ на любовта на уелсците към малката принцеса, която на този етап дори не е предполагала, че ще стане кралица. Хижата е проектирана от архитект Едмънд Уилмот. Y Bwthyn Bach или Малката къща, известна още като „Малката вила“, била снабдена с електрическо осветление и течаща вода. Приблизителният размер на миниатюрната уелска вила, състояща се от всекидневна, кухня, спалня и баня, е 6,5 на 5,5 метра.

През 2010 г. кралицата подари мини-вилата на внучката си Беатрис, която от този момент носи отговорност за нея.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser