Преминете към основното съдържание

Коя визия е по-привлекателна: спортната или елегантната?

Защо не и двете? Подбираме тоалетите си според мястото и ситуацията

IMaxTree

Снимки: IMaxTree

Няма грешен отговор! Всичко зависи от личния ви вкус, усещане и стил!

За ежедневието ни много често се спираме на спортния стайлинг. Клин например, с който се чувстваме комфортно. Какво по-хубаво от това, да носим удобни дрехи и същевременно да си създадем визия, която е не само удобна, но и зашеметяваща?

Спортът се грижи за нашето физическо и психическо здраве. Докато спортуваме, трябва да се чувстваме добре в дрехите, които носим. Спортният екип на Moschino за зима 2020 може да ви вдъхнови.

© IMaxTree

Спортно излъчване & Eлегантен стил

Спортно-елегантната визия е нещо по средата, което ни е любимо! Черният кожен клин, комбиниран с риза и ботуши, е стилна визия, подходяща за всякакви поводи. Philipp Plein успява да съчетае спортното с елегантното!

© IMaxTree

Елегантност & Класа

За официалните ни и делови вечери залагаме на елегатността на 100%. Задължителна част от стайлинга ни са обувките на висок ток и малката кокетна чантичка. Versace представя интересна идея. Извадете от гардероба си най-красивата рокля и намерете най-добрата комбинация!


© IMaxTree
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser