Преминете към основното съдържание

Кожените модни находки, които се откроиха на подиума

Галерия

Кожата винаги привлича вниманието, защото излъчва лукс, изисканост и елегантност. Тя е стилен избор както за ежедневието ни, прекарано с приятели, така и за офиса и работните ни срещи. Може да сътворите официална или спортна визия, решението е ваше, а тя ви дава право на избор и много възможни комбинации.

Температурите се понижават, а есента тепърва ще ни изненадва. Вечерите са прохладни, а коженото яке вече се пръвърна в най-необходимата модна находка, без която не излизаме навън. То е класически вариант, който винаги си съперничи с денима и много често се чудим кое да изберем. И двете остават все така актуални през годините, без значение как се променят тенденциите.

Кожените панталони са ни любими и отново идва въпросът на тях ли да се спрем или да обуем джинси. Със сигурност кожата изглежда по-изтънчено, но и дънките могат да се превърнат в елегантна придобивка, комбинирани с риза и ботуши на висок ток. Черната кожа ни дава много свобода, а съчетанията, на които може да заложим, са много. Белият топ винаги изглежда стилно, придружен от кожен клин с висока талия и ефектни кожени обувки.

На подиума видяхме много разнообразни визии по идея на Balmain, Burberry, Celine, Fendi, Isabel Marant, Lanvin, Valentino и Versace, които ни вдъхновиха и ни накараха да развихрим въображението си. Ако още не сте се сдобили с поне един кожен панталон, това ще бъде една от задачите ви, които да изпълните, за да актуализирате личната фешън колекция.

Кожата е елегантно стайлинг решение, синоним на стил и качество, което ще ни стопли през прохладните и дъждовни дни, които предстоят.

Още по етикети

есен-зима 2020/2021 , кожа
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser