Преминете към основното съдържание
Козирог

Годишен хороскоп

Зодия Козирог

22 декември - 20 януари


Зодия Козирог - Годишен хороскоп

Откажете се от показността и ще бъдете ценени и уважавани. И през 2017 г. сте склонни към силни емоции и скокове от една към друга крайност в поведението. Необвързаните да не забравят, че този период им обещава среща с партньора, когото очакват – или по време на пътуване, или когато са на почивка.

Лично

Въпреки че бихте искали да разчитате на приятели, ще изживеете и разочарования, които може да са причинени от вашите действия и съсипани отношения. Преценявайте добре силите си. Не допускайте да провалите ценни за вас партньорства, заради сложния си характер. Ще бъде грешка, ако вместо да се заемете с вашите задачи и най-вече рутинни задължения и да приключите започнатото, проявите потребността си да властвате в живота на хората от обкръжението си.

Стил

Както винаги, бъдете себе си и запазете стила си. Консервативността ви и в дрехите, и в грима ще ви кара да се чувствате уверени. Бордо, тъмно синьо, бяло – това са вашите цветове.


Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser