Преминете към основното съдържание

Козметичен арсенал за ново и стегнато тяло

Изваяният силует разчита на тези няколко помощника

Независимо каква програма за влизане във форма сте избрали, добре е да включите в нея и козметични помощници. С помощта на тези продукти, ще успеете да коригирате определени участъци на тялото си. На тези места невинаги е лесно да премахнете недостатъците с помощта на диети и упражнения. Затова внимателно подхождайте при избора на кремове и гелове за коригиране.

Целулитът е хормонален проблем. Или поне нещо подобно. Когато жените остаряват, телата им започват да произвеждат по-малко естроген, което отслабва циркулацията на кръвта. Това може да доведе до намаляване на производството на колаген, който е в основата на здравата съединителна тъкан.

Антицелулитен арсенал

Освен че премахват целулита, този тип продукти стягат кожата. Търсете в състава им стимулиращи съставки като кофеин, динджифил или чай.

Стегнат и плосък

Перфектния корем се извайва в кухнята. Може да правите и по 200 коремни преси всяка сутрин, но в края на деня коремът ви ще е това, което сте изяли. И така, ето четири начина, с които да се сдобиете с прекрасен корем по мързеливия начин с няколко необходими жертви. Например – да оставите това пакетче чипс.

Стягащ арсенал

Дори само нанасянето на хидратиращ душ-гел или крем може да ви помогне. Как? Механичните движения и налягането, което ръцете ви оказват на тялото и торса по време на нанасянето, помагат да се подобри кръвотока, който от своя страна разрушава и мастните депа. Разбира се, продуктите със стягащ ефект допълнително подпомагат процеса.

Оформящ арсенал

Отпуснатите ръце са неизбежна част от остаряването и тъй като това е една от зоните, в които тялото складира мазнини. Но точните продукти могат да ви помогнат да запазите кожата на ръцете млада и красива.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser